A+ A A-

Naša firma má viac ako 10 rokov a počas celého tohto obdobia sme sa snažili zákazníkom vyjsť v ústrety a ponúknuť  výrobky v čo najvyššej kvalite.

V začiatkoch sme sa zamerali len na výrobu kompozitov do vnútorného interiéru  lietadiel typu WT 9 Dynamic  pre známu leteckú spoločnosť  Aerospool Prievidza, ktorá bola a stále je pre nás hlavným odberateľom. Neskôr sme našu výrobu obohatili o zhotovovanie dekoračných prvkov do záhrad, exteriérov a  interiérov. Ani to však nedokázalo plne vyťažiť náš potenciál a tak sme začali pracovať na niečom, čo by nám pomohlo presadiť sa nielen na slovenskom ale aj na zahraničnom trhu. Pred viac ako rokom sme preto začali s výrobou motocyklovej  prilby Predator X1. Táto snaha sa potvrdila ako úspešný štart nášho pôsobenia v celosvetovom meradle.

Neustále sledujeme vývoj nových materiálov, aby sme zákazníkom mohli ponúknuť čo najkvalitnejšie prevedenie, funkčnosť a bezpečnosť našich výrobkov. Pri prijímaní každej novej zákazky si dávame záležať na tom, aby sme s objednávateľom prediskutovali aj tie najmenšie detaily  a vyhotovili jeho výrobok presne podľa jeho prianí a technologických možností.

Naposledy zmenené
(c) 2014, www.xff.sk